به گزارش پایگاه خبری مراغه سلام ؛در این فصل از سال انواع گیاهان کوهی با خاصیتهای غذایی و دارویی از دامن طبیعت برداشت و برای تهیه انواع غذاهای سنتی استفاده میشود.
هر سال از نیمه دوم فروردین بازارچهای برای عرضه گیاهان کوهی در مراغه راه اندازی و دهها گونه توسط روستائیان حاشیه مراتع از دامن طبیعت برداشت و درآن عرضه میشود.
علاقه مردم مراغه و شهرهای منطقه به تهیه غذاهای محلی و سنتی از جمله، آش، آبگوشت، بورانی با این گیاهان رونق این بازار را دو چندان کرده است.
در این بازار بیش از ۱۵ نوع انواع تره کوهی از جمله قار تره سی، کنگر، ریواس، قازی یاغی، سورولو، گل آقا و بزگوش به فروش میرسد.
با رونق گرفتن این بازارچه برای بیش از ۳۰۰ نفر در برداشت و فروش این گیاهان به مدت سه تا چهار ماه شغل ایجاد میشود.
سال هاست فعالیت این بازارچه از نیمه دوم فروردین درمیدان عبدالقادر مراغه آغاز می شد ولی امسال به همت شهرداری مراغه این بازارچه در محل ترمینال قدیم تبریز ارومیه واقع در میدان ۱۶اردیبهشت (میدانگاز ) برپا شده است
- نویسنده : فرزاد غفاریان سالاری
- منبع خبر : مراغه سلام