📌 دوشاب پزی رسمی دیرینه اما پا بر جادر مراغه
📌 دوشاب پزی رسمی دیرینه اما پا بر جادر مراغه
✅ دوشاب( شیره) پزان مراغه از دیرباز توامان با حال و هوای پاییز و فصل برداشت انگور شروع می‌شود و همچنان پر رونق در بسیاری از مناطق شهر و روستاهای این شهرستان انجام می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری مراغه سلام

رسمی دیرینه که امروزه نه تنها به فراموشی سپرده نشده، بلکه با پختن شیره‌ی سیب و سایر میوه‌ها در کنار شیره‌ی انگور روز به روز بر رونق آن افزوده می‌شود.

مراسم پخت شیره‌ی انگور (دوشاب) هر ساله در باغ خانوادگی خانم قره باغی و آقای صابرپور زوج فعال و خوش قلب مراغه‌ای انجام می‌شد که امسال برای اولین بار با همکاری و حمایت شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه و با هدف هویت بخشی و اهتمام به ثبت رسم دوشاب‌پزان در سال‌های آینده، در قالب جشنواره انجام شد.

  • نویسنده : فرزاد غفاریان سالاری
  • منبع خبر : مراغه سلام