مراسم پخت ماهی تنوری در قطب تولید ماهی قزل آلای آذربایجان شرقی
مراسم پخت ماهی تنوری در قطب تولید ماهی قزل آلای آذربایجان شرقی
مراسم طبخ ماهی تنوری با هدف معرفی ظرفیت‌های تولید ماهی قزل آلا در مراغه ـ قطب تولید ماهی قزل آلای آذربایجان شرقی ـ برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری مراغه سلام

 

فرماندار مراغه در این جشنواره گفت: پروش دهندگان ماهی در این شهرستان با تولید یک هزار و ۴۰۰ تن ماهی در سال رتبه نخست تولید این محصول را در استان دارند. مینویی افزود: با بهره برداری از طرح‌های در حال اجرای شهرک شیلات در مراغه تولید ماهی قزل آلا افزایش خواهد یافت. وی اضافه کرد: طبح ماهی به روش تنوری از سنت‌های قدیمی فراموش شده در مراغه است و این مراسم با هدف احیای طبخ ماهی تنوری برگزار شده است.

 

نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به زیرساخت‌های شهرستان در تولید ماهی قزل آلا، حمایت جهاد کشاورزی و بانک از تولید کنندگان این بخش را برای افزایش تولید و اشتغال در این شهرستان خواستار شد.

 

موسوی افزود: پخت تنوری ماهی قزل آلا به عنوان یکی از ظرفیت‌های اقتصادی و گردشگری در کنار سایر ظرفیت‌های کم نظیر این شهرستان باید گسترش یافته و به عنوان یک آیین سنتی ثبت ملی شود.

طبخ و عرضه ماهی تنوری از آیین‌های فراموش شده در مراغه است و برنامه مسئولان احیای این روش پخت غذای آبزیان است.

  • نویسنده : فرزاد غفاریان سالاری
  • منبع خبر : مراغه سلام